Treceți la conținutul principal

Intalniri dezvoltare personala pentru copii

 Intrucat, in ultimele luni, cei mici au stat mai mult in casa si la distanta unii de altii, nebeneficiind de


socializarea atat de importanta pentru varsta lor si de timpul petrecut in aer liber, Cabinetul nostru a imaginat o serie de cursuri de dezvoltare personala, in care copiii sa-si aminteasca cum este sa colaborezi cu alti copii, cum este sa iti marturisesti emotiile si sentimentele si, in acelasi timp, sa constati ca nu esti singurul in acea situatie ci, dimpotriva, si alti copiii au emotii asemanatoare in aceleasi situatii ca si tine si, mai ales, sa invete impreuna cum sa le faca fata pentru a functiona normal pe viitor. 

Prin joaca, dar si in serios, copiii vor afla ca nu e un capat de tara sa-ti fie frica de intuneric, de gandaci, etc, deci vor invata despre FRICI. 

Tot in joaca, copiii vor fi incurajati sa vorbeasca despre emotii si sentimente, atat pozitive cat si negative, deci vor invata despre EMOTII, ce sunt ele, care sunt bune si care sunt mai putin bune, ce putem face cu emotiile pozitive si cu cele negative. Acelasi lucru despre SENTIMENTE.

Vor invata cum arata prietenia adevarata, colaborarea, cum ar trebui sa se poarte un prieten adevarat. Deci, vor invata despre PRIETENIE.

Nu in ultimul rand, caci avem subiecte cat pentru tot anul, copiii vor invata cum sa se fereasca de lucrurile nocive pentru varsta lor, atat lucruri, obiecte, oameni. Vor invata despre SIGURANTA.

Fiecare copil va beneficia de o evaluare minima, realizata de catre psiholog in timpul Atelierelor,  parintele primind un rezumat la sfarsitul celor 4 ateliere. 

Materialele folosite sunt adaptate copiilor si raspund nevoilor lor. Materiale non-toxice si care nu pun niciun un pericol. 

Copiii vor fi supravegheati pe toata durata Atelierelor.

Atelierele de dezvoltare personala pentru copiii vor fi in numar de 4 si vor avea loc sambata, astfel:

20 Februarie

27 Februarie

6 Martie

13 Martie

Grupa de varsta - 7- 12 ani.

Durata - 2 ore

Interval orar - 10-12

Tarif - 30 lei/copil

Avand in vedere situatia sociala actuala, care ne obliga la distantare, numarul maxim este de 6 copii. 

Se va pastra distantarea legala intre copii si acestia vor purta masca. La venire, toti copiii isi vor dezinfecta mainile.

Atelierele se tin cu minim 2 copii, Cabinetul exercitandu-si dreptul de a anula Atelierul la care nu s-a intrunit numarul minim de copii participanti.


Cabinetul de Psihologie asigura confidentialitatea informatiilor cu caracter personal!


Inscrieri la tel: 0741376402

Cabinetul se afla in Bucuresti, sector 6



In serviciile pe care le ofer, pun copilul pe primul loc!








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Hristos a inviat!

Tuturor pacientilor si colaboratorilor, le doresc un adevarat Hristos a inviat! si zile de Paste fericite, alaturi de cei dragi! Psiholog Cristina Cristea

Meseria de psiholog.

Meseria de psiholog, asemeni oricarei meserii, se invata. Din greu. Numai cine are o astfel de formare, stie cata munca depune psihologul practicant pentru a ajunge acolo, unde si-a dorit inca de cand s-a inscris la facultatea de psihologie. Mai mult sau mai putin dedicati profesiei, mai delasatori sau mai harnici, toti psihologii avizati de catre Colegiu, au un lung drum de parcurs, presarat cu muuulte carti, cursuri, manuale, agende de notite si teste de evaluare. Sau multe, oricare, altele. Vezi grupuri de psihologi aflati in supervizare, carand sacose sau genti pline cu manuale, de nu mai au unde sa le insire, caci sedinta de supervizare se face doar cu toate cartile- la propriu - pe masa . Asa se invata meserie, citind din toate, cam in acelasi timp. Un rand din asta, un paragraf din cealalta....Ce spune la histrionic, ce scrie ca face narcisicul? Cum deosebim pe unul de altul? Si tot asa. Meseria de psiholog e grea dar si frumoasa. Patrunzi in universul trairilor celor din jur,

Servicii psihologice adulti

  Viata ta se afla intr-un impas și nu știi cum sa procedezi? Te afli intr-o perioada încărcată și nu-ți mai găsești liniștea? Pentru orice problema sau neplăcere ai avea sau dupa o perioada incarcata de munca si stres, exista soluții. O persoana empatica, prietenoasa, răbdătoare este pregătită sa te asculte și sa te indrume. La Cabinet Individual de Psihologie Cristea Cristina găsiți un profesionist cu experienta și rezultate cu un număr suficient de cazuri rezolvate, încât sa dea incredere oricărei persoane care dorește îndrumare. Programări 0741 376 402