Treceți la conținutul principal

Sa invatam sa socializam - Ateliere pentru copiii deosebiti

In zilele actuale, copiii tind sa petreaca cel mai mult timp in interiorul caselor, in detrimentul petrecerii timpului in aer liber, acolo unde beneficiaza de socializare cu cei de aceeasi varsta. De asemenea, pierd ocazii in care sunt pusi in fata a tot felul de situatii, in care invata sa-si stapaneasca pornirile agresive sau sa conlucreze pentru a obtine un rezultat favorabil, situatii care le scoate la suprafata spiritul competitiv si capacitatea de a empatiza. Sunt doar cateva exemple.

Pentru combaterea acestor lucruri, sunt parinti care doresc implicarea copiilor in activitati destinate varstei lor, activitati care ii au in prim-plan, care sunt anume facute pentru ei pentru a le dezvolta abilitatile.
In toate aceste situatii, dar si in altele de acest fel, noi, psihologii de la Centru PeopleDevelop, va venim in intampinare cu programe gandite special pentru ei.
Camere pline de jocuri si jucarii adresate lor, pe etape de varsta, muzica, desene animate, povesti, multa miscare si joaca activa, activitati diverse pe etape de varsta, toate asezonate de mici gustari sanatoase si gustoase dar, in primul rand, muulta distractie si voie-buna, toate special pentru a le asigura un mediu propice in descoperirea personala.
In cadrul intalnirilor, vor invata sa interactioneze unii cu altii, sa se auto-descopere, sa-i descopere pe cei de varsta asemanatoare, sa coopereze, sa-si astepte randul, sa-si infranga pornirile agresive, sa empatizeze. Vor invata, prin joaca, cum sa faca fata dificultatilor, cum sa-si comunice trairile, cum sa foloseasca comportamentele nepotrivite, in mod constructiv.
Intalnirile se vor tine zilnic, in virtutea cererilor, atat dupa-amiaza, cat si in week-end, dar si ocazional, pe zile, in functie de cerintele parintilor.
Grupa de varsta: 4-10 ani, copiii avand activitati specifice fiecarei varstei. Numarul maxim de copii acceptat -6.
Pret - 20 ron/ora pentru 2 ore/zi sau 10 ron/ora pentru 4 ore/zi, orarul urmand a fi stabilit cu fiecare parinte in parte.
Intalnirile se tin si cu un copil, programul nefiind conditionat de numarul copiilor prezenti.
Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa sunati la 0741376402 - Psiholog clinician Cristina Cristea



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Hristos a inviat!

Tuturor pacientilor si colaboratorilor, le doresc un adevarat Hristos a inviat! si zile de Paste fericite, alaturi de cei dragi! Psiholog Cristina Cristea

Meseria de psiholog.

Meseria de psiholog, asemeni oricarei meserii, se invata. Din greu. Numai cine are o astfel de formare, stie cata munca depune psihologul practicant pentru a ajunge acolo, unde si-a dorit inca de cand s-a inscris la facultatea de psihologie. Mai mult sau mai putin dedicati profesiei, mai delasatori sau mai harnici, toti psihologii avizati de catre Colegiu, au un lung drum de parcurs, presarat cu muuulte carti, cursuri, manuale, agende de notite si teste de evaluare. Sau multe, oricare, altele. Vezi grupuri de psihologi aflati in supervizare, carand sacose sau genti pline cu manuale, de nu mai au unde sa le insire, caci sedinta de supervizare se face doar cu toate cartile- la propriu - pe masa . Asa se invata meserie, citind din toate, cam in acelasi timp. Un rand din asta, un paragraf din cealalta....Ce spune la histrionic, ce scrie ca face narcisicul? Cum deosebim pe unul de altul? Si tot asa. Meseria de psiholog e grea dar si frumoasa. Patrunzi in universul trairilor celor din jur,

Servicii psihologice adulti

  Viata ta se afla intr-un impas și nu știi cum sa procedezi? Te afli intr-o perioada încărcată și nu-ți mai găsești liniștea? Pentru orice problema sau neplăcere ai avea sau dupa o perioada incarcata de munca si stres, exista soluții. O persoana empatica, prietenoasa, răbdătoare este pregătită sa te asculte și sa te indrume. La Cabinet Individual de Psihologie Cristea Cristina găsiți un profesionist cu experienta și rezultate cu un număr suficient de cazuri rezolvate, încât sa dea incredere oricărei persoane care dorește îndrumare. Programări 0741 376 402